A cool mix for you

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27, 2006

Be Yourself !



4 σχόλια:

Psychia είπε...

Πες τα Χρυσόστομε! Εγέμοσεν ο τόπος πόζερους και ποζέρισσες. Ειδικά τούτοι οι "EMO" με το μαλλί να χώννει τα μάτια τους. Μετά απορούν γιατί ττουμπαρίσκουν. Αφού εν θωρείς ομπρός σου ολάν!

Πάεις να ψουμνίσεις ένα ρούχο, η πωλήτρια μπορεί να μεν σου πει ότι σου πάει, αλλά στάνταρντ εννά σου πει "Α, μα τούτο εν πολλά της μόδας φέτος"! Με τα χρόνια, αυτή η κουβέντα έχει χαρακτεί στο DNA των πλείστων, και βγαίνουν από τα σπίτια τους ντυμένοι και στολισμένοι και καλλωπισμένοι με τον ίδιο τρόπο.

Πάει και η ατομικότητα, πάει και η διαφοροποίηση... υπάρχουν - χοντρά χοντρά - τρείς διαφορετικές ομάδες ατόμων που κυκλοφορούν, στις οποίες εκείνοι που ανήκουν εν ούλλοι και ούλλες ίδιοι και ίδιες! Πολλές φορές ένει ξέρεις αν εν γεναίκα για αρσενικός τζείνο που θωρείς που πίσω (και μερικές φορές και που μπροστά).

Βασικά we have to all be ourselves για να ξεχωρίζουν οι μη-πόζεροι. Επειδή τώρα που κυκλοφορούν τόσοι πολλοί ίδιοι, ξεχωρίζουμε εμείς, και κινδυνεύουμε να ψωνιστούμε (άρκησεεεεςςςς)!

"Fuck you, I won't do what you tell meeeee" Rage Against the Machine.

"Την μεγαλύτερη αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή στη χώρα, την κάνουν οι Rage Against the Machine." Bill Clinton (όταν ήταν πρόεδρος)

the Idiot Mouflon είπε...

Ισhιώνει ο νούρος του σhύλου Αντώνυμε μου;

SMS: Επειδή οι ευχές για το 2006 δεν "έπιασαν", φέτος δεχόμεθα και χρηματικές εισφορές...

the Idiot Mouflon είπε...

By the way, πόψε ίνταμπου παίζει Αυλαία; Έγιανεν ο Kallonas;

AnTonymous είπε...

Έγιανε ρε , προβλέπεται πανικός (όπως την περασμένη πέμπτη).